Vrei să scapi de punctele negre de pe ten? Metodă 100% naturală cu un singur ingredient!

0
296

Punctele negre, total inestetice, apar de obicei pe nas, obraji sau bărbie. Acestea sunt de fapt glande sebacee blocate. Culoarea neagră vine de la praf, cosmetice și bucăți din epidermă care s-au acumulat în timp. Punctele negre sunt de obicei inofensive, cu excepția cazului în care se inflamează în urma unor infecții.

De aceea, este mai bine să rezolvi această problemă din timp, utilizând metode non-agresive, pentru a proteja pielea.
Acesta este un exemplu fără durere și extrem de eficient atunci când vine vorba de pori închiși și grăsime în exces, fiind un mod ideal de prevenire a acneei.

Cum să elimini punctele negre folosind periuța de dinți:

1. Ai nevoie de o periuță de dinți nouă.

2. Înainte de a începe tratamentul, realizează un ceai de mușețel sau mentă și fă o baie de aburi la față timp de 10 minute. Aburii sunt extrem de benefici pentru pori închiși și ajută la o eliminare mai rapidă a punctelor negre.

3. Pune un pic de pastă de dinți pe zona cu probleme și lasă să acționeze pentru 5 minute.

4. Periază zona cu atenție.

5. Clătește pasta de dinți de pe față cu apă caldă și tapează ușor cu un prosop. La sfârșit, poți aplica o cremă hidratantă.

6. După fiecare utilizare, dezinfectează periuța de dinți.

7. Realizează acest tratament o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de cât de frecvent are nevoie pielea de a fi tratată.

În cazul în care te întrebi de ce este bine să utilizezi pasta de dinți, ar trebu să știi că majoritatea pastelor conțin substanțe ca peroxidul de hidrogen, bicarbonat de sodiu, hamamelis și alcool, extrem de eficient în eliminarea punctelor negre. Totuși trebuie să iei în considerare faptul că nu toate pastele de dinți sunt favorabile pentru epidermă. De aceea, este bine să optezi pentru produse care nu conțin cantități mari de compuși abrazivi sau mentă. Cele mai bune alegeri sunt pastele de dinți cu bază de ierburi, ca salvia sau mușețelul.

sursa: https://goo.gl/u39r24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here