Uimitor! Un antrenor de fitness s-a ingrășat pentru a-și înțelege clienții…apoi a revenit încă o dată la greutatea și la forma sa pentru a arata ca se poate

0
238

Drew Manning, un antrenor personal de fitness, nu a avut niciodată probleme cu greutatea. El a avut întotdeauna greutatea ideală prin prisma faptului că praticat sport de la vârste fragede.

Când unul dintre clienții săi supraponderali i-a spus că nu are sub nicio formă cum să înțeleagă ce înseamnă să ai un corp nesănătos și surplus de grăsime, Drew a realizat că, pentru a înțelege acest lucru, avea nevoie să încerce pe pielea sa cum e să ai kilograme în plus.

El a realizat un program pe 12 luni, care cuprinde două părți. În prima parte, el va lua în greutate în mod intenționat, pe când în ultimile 6 luni, va încerca să slăbească și să ajungă exat la greutatea pe care o avea înainte de începerea experimentului.

El a postat în mediul online progresul pe care l-a făcut în fiecare săptămână.

Iată ceea ce s-a întâmplat. Credem că acesta este cu adevărat o sursă de inspitație.

Săptămânile 1-4

Chiar de la început, Drew a început să mănânce multe mâncăruri de tip fast food bogate în calorii. La început, nu s-a produs o mare schimbare, însă, ulterior, a început să ia în greutate.

Săptămânile 4-8

Săptămânile 8-12

Săptămânile 12-16

Săptămânile 16-20

Săptămânile 20-24

La acest moment, Drew se îngrășase 32 de kilograme, cântărind 120 kg per total.
Săptămânile 24-28
După săptămâna 28, Drew a început să facă, din nou, regulat sport și să aibă o dietă echilibrată.

Săptămânile 28-32

Săptămânile 32-36

Săptămânile 36-40

Săptămânile 40-44

Săptămânile 44-48

Săptămânile 48-52

La sfârșitul experimentului, Drew a slăbit tot ce a acumulat de-a lungul primei părți, ba mai mult, chiar a dat jos și câteva kilograme în plus. Ne demonstrează astfel că absolut nimic nu este imposbil!Impartaseste acest lucru motivant cu prietenii tai pentru ca oricine poate sa fie in forma daca isi doreste cu adevarat! Tu ce scuze ai?
Pe Drew il gasiti pe Instagram

sursa: https://goo.gl/cVoKbd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here