Zodia obsedată de curățenie. La ea nu găsești fir de praf în casă. Tu te regăsești?

0
335

Obsesia pentru curățenie este o boală grea. Pentru unele zodii, curățenia este mai importantă decât orice.

Uite care este zodia cea mai obsedată de curățenie.

Berbecii sunt cei mai cei
Cei din zodia Berbec nu se apucă doar de curățenie, ci pare că se apucă de renovat de fiecare dată când au ocazia. A da cu aspiratorul duce la a șterge faianța, a spăla geamurile, a aranja toate perechile de pantofi etc. Și aceasta doar într-o zi, să fie clar.

Leii sunt chiar de invidiat
Nu se dau în lături de la a face și ei curățenie. De fapt, un Leu responsabil chiar se pricepe de minune la a face ordine. Singura lor problemă este că nu prea au curățenia pe lista de priorități a zilei ori săptămânii. Asta vine din egocentrismul lor; dacă vor să facă, o vor face

Fecioara nu se oprește niciodată
Persoanele din zodia Fecioară fac curățenie mereu. Nu știi niciodată când s-au apucat și când vor termina. De fapt, nici măcar n-ai de unde să știi ce tot curăță. Dacă nu e ceva în neregulă prin casă, atunci li se va părea că e. De obicei, locuințele lor sunt cele mai primitoare și curate dintre toate.

Scorpionii sunt determinați
De fapt, ei fac totul în viață cu determinare. Când vine vorba despre curățenie, își vor pune muzica la maxim, vor lua cameră cu cameră și vor face curățenie cum puține persoane o pot face. Sunt foarte bine organizați și știu să prețuiască fiecare minut, punând totul la locul lui, strălucind.

Vărsătorii nu se abat de la program
Dacă este sâmbătă, este zi de curățenie. Iar a face curat se materializează la Vărsători la a ști de la ce minut la ce minut se dă cu aspiratorul și de la ce oră la ce oră se doarme, după. Au metodele lor preferate de a face lucrurile și, odată ce le găsesc și le consideră perfecte, nu le mai abandonează ani în șir.

sursa: https://goo.gl/XdleIx

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here