Acasă Ştiaţi că...? Oamenii cu DOUA INIMI, reprezentantii unei noi rase?

Oamenii cu DOUA INIMI, reprezentantii unei noi rase?

0
236

Purtatorii unei mutarii rare, caracterizata prin prezenta a doua inimi perfect functionale, sunt reprezentantii unei rase absolut noi, sustin oamenii de stiinta din Statele Unite.

Potrivit cercetatorilor americani, sistemul vascular cu o singura inima este, la modul general vorbind, nu cel mai optim din punct de vedere biologic. Iata, de ce, tinand cont de faptul ca evolutia omului constituie un proces in continua evolutie, aparitia unor reprezentanti cu doua inimi poate fi interpretat drept un fenomen absolut normal.

Este vorba despre o mutatie, in urma careia, in perioada de dezvoltare a organelor interne, embrionii dobandesc nu o inima cu patru cavitati, ci doua cu cate doua cavitati.

Primul asemenea caz, consemnat in documente oficiale, dateaza de la inceputul secolului trecut in Statele Unite. Cam tot atunci a fost inregistrat un caz similar si pe teritoriul Imperiului rus.

De altfel, antropologul american Susan Cachel sustine ca lumea contemporana este plina de oameni cu doua inimi. Ei sunt reprezentii unei rase umane viitoare, mult mai rezistenta la boli si afectiuni cardio-vasculare.

sursa:https://goo.gl/mN9EDO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here