Zodia pe care nu o iubeste nimeni cu adevara

0
347

Zodia pe care nu o iubeste nimeni cu adevarat are un comportament pe care cei din jurul sau nu il digera prea usor.

 Asa cum exista nativi ai unor zodii pe care ii stimezi si ajungi sa tii la ei, exista si zodia care reuseste sa ii tina pe ceilalti la distanta.

Atitudinea perfectionista si faptul ca nu isi poate tine gura il face pe nativul acestei zodii sa fie evitat, de cele mai multe ori.

La serviciu, in cazul in care are subalterni, acest nativ se poarta cu ei o o mana de fier. Nu accepta greseli si vrea ca totul sa fie facut la timp, fara exceptii. Intotdeauna trebuie sa te temi de razbunarea acestui nativ. Asa cum isi pune tot sufletul in ceea ce face, cere si de la ceilalti acelasi lucru.

Nu suporta infrangerea si nici sa fie certat. Vanitatea de care da dovada nu este mereu privita in sens apreciativ.

Zodia pe care nu o iubeste nimeni cu adevarat este apreciata de sefi

Sefii, in schimb, isi doresc astfel de angajati. Dau totul pentru a iesi bine la munca. Stau peste program si isi croiesc mereu drumul catre varf.

In cazul in care nu ti-ai dat seama pana acum despre ce zodie este vorba, ei bine, zodia pe care nu o iubeste nimeni este zodia Fecioara.

Perfectionista din fire, Fecioara petrece ore intregi pentru a vedea daca nu a gresit ceva. Nu suporta sa fie certata, asa ca isi ia masurile necesare sa nu se intample acest lucru. Cand este suparat, nativul acestei zodii trebuie sa fie lasat in pace. Orice interventie este taxata aspru.

sursa: https://goo.gl/ZiarlU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here