Cele mai TOXICE „alimente”! NU LE CONSUMA!

0
255

In zilele noastre, cele mai mari pericole asupra starii noastre de sanatate le reprezinta alimentele. Indiferent de ce ati auzit din diverse surse, alimentele din lista de mai jos (mult spus alimente) sunt extrem de daunatoare.

Supele la conserva: sunt extrem de bogate in sare/sodiu, majoritatea avand pana la 890 de miligrame de sodiu, care e aproximativ doza zilnica recomandata. Cand corpul are mai mult sodiu decat are nevoie, incepe sa retina apa, creste tensiunea, si acesta incepe sa aiba efecte nefaste asupra corpului.

Sucurile/bauturile carbogazoase: sucurile nu contin MACAR un ingredient care este benefic pentru sanatatea noastra. De asemenea, sunt bogate in chimicale si zahar. Conform unui studiu din Jurnalul de Epidemiologie al Cancerului, consumarea a 2 bauturi de acest fel pe saptamana creste sansa de cancer pancreatic de 2 ori! De asemenea, exista o legatura dovedita intre aceste sucuri, si diabet si obezitate.

Margarina: acestea este, de fapt, o grasime procesata, ce include grasimi trans care nu sunt deloc benefice corpului nostru! Ele cauzeaza daune la nivelul vaselor de sange, si cresc nivelul de colesterol! Alimentele procesate creeaza un fel de ingreunare toxica a functionarii corpului nostru, si aceasta creste munca pe care ficatul trebuie sa o depuna sa il curete.

Zaharul: zaharul a fost demonstrat ca duce la diabet si obezitate. Pe langa asta, are efecte negative asupra ficatului, pancreasului, si sistemului digestiv. Evident, este vorba de exces aici, si pentru a obtine zahar din surse naturale, ar trebui sa apelam la miere si fructe.

Mezelurile: sunt foarte bogate in nitrati si in sodiu. Consumul acestor aditivi (nitratii) a fost legata de un risc mai mare de a dezvolta cancer.
Chipsurile: mancarurile supuse la temperaturi suficient de inalte creeaza compusi numiti acrilamide, ce pot cauza cancer. Conform unui cercetator de la Universitatea Clark din Massachusetts, numeroase cancere din America se datoreaza acestor compusi. Un studiu din 2005 arata si o legatura intre mancaruri bogate in sodiu si un risc mai mare de a dezvolta cancer gastric.

sursa: https://goo.gl/fQXR53

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here