Zodia care nu va iubi niciodata cu adevarat

0
261

Unele zodii nu sunt capabile de sentimente puternice de dragoste, iar zodia care nu va iubi niciodata cu adevarat va trece prin viata fara sa cunoasca sufletul pereche.

Iubirea nu este pentru toata lumea, iar una dintre zodii se bazeaza mereu pe ratiune si pe afectiune. Insa, de la acest pas si pana la dragoste adevarata este o cale lunga. Chiar daca iti declara dragostea in fiecare zi si ai impresia ca te iubeste cu adevarat, nativul acestei zodii poate manipula foarte usor sentimentele.

Este expert in aceasta tehnica si stie sa te faca sa te simti cea mai importanta persoana din viata sa. Cu toate acestea, nevoia de afectiune este mult mai puternica decat nevoia de dragoste.

Meticulos si practic, nativul acestei zodii vrea sa fie in randul lumii, astfel ca are intotdeauna pe cineva alaturi. Poate fi incapatanat si ipocrit atunci cand alege cine sa ii fie alturi. Din cateva cuvinte, reuseste sa cucereasca pe cineva. Insa acest lucru nu este de ajuns, caci prinde foarte greu incredere in persoana de langa.

Zodia care nu va iubi niciodata cu adevarat se teme sa nu fie ranita.

Fiind atat de rational, ii este greu sa inteleaga „fluturasii” pe care nativii altor zodii le simt si sunt neincrezatori in acest sentiment. Din teama de a fi raniti, nativii zodiei vor refuza o implicare totala intr-o relatie.

In cazul in care nu ti-ai dat seama pana acum despre cine este vorba, este nativul zodiei Capricorn. Aceasta este zodia care nu va iubi niciodata cu adevarat. Cat timp se simte in siguranta langa persoana de langa el, va crede ca este indragostit. Insa scepticismul si neincrederea de care da dovada ii va crea multe probleme in relatie.

Daca ar renunta pentru putin timp la nevoia de a analiza permanent totul, atunci ar putea fi fericit si ar avea incredere ca poate simti iubirea.

 

sursa: http://fxnewsdream.com/2017/01/27/zodia-care-nu-va-iubi-niciodata-cu-adevarat/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here