Femeia din zodiac pe care nu o duce nimeni de nas

0
303
Nu există om care să nu fi mințit ori care să nu fi manipulat măcar o dată în viață din diferite motive. Dar așa cum se spune – minciuna are picioare scurte, cel puțin în cazul anumitor persoane care își dau imediat seama când cineva încearcă să le păcălească ori să le manipuleze. Există o nativă în zodiac pe care nimeni nu o poate duce de nas. Află care este femeia căreia nu îi face nimeni față!

Ridicăm cortina și îți prezentăm femeia din horoscop care nu se lasă niciodată dusă de nas: Fecioara. Pe ea nu o poate păcăli nimeni, pentru că miroase minciunile și intențiile rele de la o poștă. Chiar dacă nu ești născută în acest semn zodiacal, te poți considera norocoasă dacă ai o astfel de nativă printre persoanele dragi. Poți oricând să apelezi la ea pentru a-ți oferi astfel de sfaturi de viață. Nu te va păcăli nimeni cu ea alături.

Mulți reprezentanți ai sexului opus au încercat să o păcălească pentru a o aduce în patul lor, dar nu le-a mers cu una, cu două. Femeia Fecioară nu pică în plasa cuceritorilor de renume. Ea își dă imediat seama de intențiile pe care le are un bărbat și îi întoarce imediat vorba. Nu îl lasă nici măcar să își facă speranțe, pentru că nu suportă să aibă astfel de oameni în preajma ei.

Pe nativa acestui simbol astrologic nu o ajută doar intuiția să depisteze când cineva vrea să o păcălească, ci și inteligența. Ea este înzestrată cu o capacitate uimitoare de a simți ceea ce vrea să îi facă o altă persoană. Parcă i-ar citi gândurile – atât de repede realizează când cineva încearcă să o ducă de nas.

sursa: https://goo.gl/2XAy0x

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here